clark-tibbs-oqStl2L5oxI-unsplash

Over Kentaa Online Fundraising

De goede doelen sector heeft ons hart gestolen. Het afgelopen decennium hebben wij ons ontwikkeld van start-up tot marktleider op het gebied van fundraising websites. En daar zijn we ontzettend trots op. Om onze stevig bevochten positie in de Nederlandse markt vast te houden én (internationaal) uit te breiden zoeken wij een bevlogen Sales Consultant. Iemand die ervan houdt om een grote verscheidenheid aan non-profit organisaties te helpen hun doelen te bereiken, door hen te voorzien van de beste tools voor online fondsenwerving.

Functieomschrijving 

Als Sales Consultant is new business genereren een primair onderdeel van de functie, maar relatiebeheer is minstens zo belangrijk. Vanwege het innovatieve karakter van de dienstverlening van Kentaa heeft de Sales Consultant een consultatieve sales rol. Je krijgt de verantwoordelijkheid over mooie bestaande accounts en zorgt voor aanwas van nieuwe klanten in binnen- en buitenland. De Sales Consultant is dus zowel een kundig adviseur als een echte ‘hunter’.

Wij vragen:

  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding, richting Commerciële Economie, Sales of Marketing;
  • Minimaal vijf jaar relevante ervaring. Dit kan zijn als fondsenwerver of in een sales buitendienst functie in online marketing, SAAS-oplossingen en/of de charitatieve sector;
  • Affiniteit met internet, social media en online friend- & fundraising;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Meer talen zijn een pré.

Wij bieden:

De Sales Consultant werkt samen met talentvolle collega’s, overwegend tussen de 25 en 40 jaar, die het beste uit hem/haar naar boven kunnen halen. Bij de uitvoering van de taken is er veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Binnen Kentaa staan we open voor ideeën van alle medewerkers en vinden we het leuk om te experimenteren. Wij bieden:

  • Een leuke, uitdagende functie van minimaal 32 uur per week;
  • Een goed salaris, uitstekende sales provisieregeling, leaseauto, MacBook en mobiele telefoon;
  • Een gunstige pensioen- en winstdelingsregeling en 30 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband);
  • Toegang tot online learning materiaal en mogelijkheid voor het volgen van opleidingen;
  • Een informeel werkklimaat en gezellige collega’s. Ontspanning in de vorm van een potje darten, sjoelcompetitie, tafelvoetbal, game-nights en onvergetelijke bedrijfsuitjes.

Ben jij degene die wij zoeken? Mail je motivatie vóór 4 januari naar Hiske Gude (hiske.gude@kentaa.nl) of vul het formulier in.

Deel vacature

   

Reageer op deze vacature