marketing.png

Ben jij op zoek naar een uitdagende marketing- & communicatiestage? Is content helemaal jouw ding? Dan zoeken wij jou! 

Ps. Ben je een Informatica, media en communicatie student bij de HAN? Dan sluit het profiel Business Media Design het beste aan bij deze opdracht.

Keywords: Contentstrategie, contentcreatie, marketing, communicatie

Wat verwachten we van jou?

Tijdens deze stage werk je mee aan verschillende projecten. Daarbij staan contentcreatie en strategie centraal. Als onderdeel van het marketing en sales team help jij met het uitbouwen en uitvoeren van onze contentstrategie. Samen met onze community manager Maartje schrijf en maak je inhoudelijke content voor web en daarbuiten. Je verplaatst je in onze doelgroepen en kijkt waar zij behoefte aan hebben. Je zorgt voor een contentstrategie met meetbare resultaten, die uitvoerbaar is binnen het hechte Kentaa team, maar in de toekomst ook schaalbaar is.

Je bent een volwaardige collega. Wij halen de koffie. ;)

Wie ben jij?

Jij bent een HBO-student met een Marketing en Communicatie-gerelateerde opleiding. Je bent er klaar voor om tijdens een stage de handen uit de mouwen te steken. Je bent communicatief sterk, creatief, gedreven en in staat om zelfstandig te werken. Schrijven is jouw tweede natuur en je hebt een sterke affiniteit met online.

Wat bieden wij?

  • Een leerzame stageplek (32-40 uur p/w - minimaal 5 maanden)
  • Een passende financiële vergoeding
  • Uitstekende begeleiding
  • Een informeel werkklimaat en gezellige collega’s
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief

Wie zijn wij?

Kentaa helpt organisaties successen te boeken met online fondsenwerving. Dat doen wij door slimme platforms te bouwen en adviezen te bieden. Onze klanten bestaan onder andere uit goede doelen, universiteiten, musea, zorginstellingen en sportverenigingen. Kentaa is gevestigd in Arnhem en telt 12 medewerkers.

Iets voor jou?

Wil jij werken in een dynamische organisatie waar genoeg plek is voor persoonlijke ontwikkeling? Vul het formulier in en stuur een motivatie en cv als bijlage mee. Heb je vragen? Neem dan contact op met Maartje van Hoorn via maartje@kentaa.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Wie ben je?